Kauppakeskus Citycenter

Kauppakeskus Forum

Kauppakeskus Ruoholahti

Palvelut

Sähkö

Teemme monipuolisesti sähköasennukset ja sähkölaitteistojen korjaus- ja huoltotyöt. Ketterältä tiimiltämme saat kaikki kiinteistön tarvitsemat sähkötekniikan palvelut.
Vastuuhenkilöt

Seppo Räisänen työskenteli 27 vuotta samassa yhtiössä, vaikka nimi vaihtuikin välissä omistusjärjestelyjen vuoksi. Hän oli Sähkö-Vihanto Oy Helsingin ensimmäinen työntekijä v. 1983 ja hänen johtamanaan yksikkö kasvoi yhdeksi PKS-alueen merkittävimmistä sähköurakoitsijoista. Vuonna 1996 Sähkö-Vihanto Oy osti Tekmanni Oy:n ja toiminta jatkui Tekmanni Oy nimellä, Räisäsen johtaen Espoon aluekonttoria vuoteen 2002. Vuosina 2002-2010 hän toimi Tekmanni Oy:n (sittemmin Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n) PKS-alueen aluejohtajana. Seppo Räisäsen aikana tämä alueyksikkö nousi Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n merkittävimmäksi ja PKS-alueen suurimmaksi talotekniikkaurakoitsijaksi.

Lue lisää...

Joni Vuohtoniemi aloitti uransa 20 vuotta sitten Tekmanni Oy:ssä. Vuosina 1995 – 2009 hän työskenteli Tekmanni Oy:ssä ja Lemminkäinen talotekniikka Oy:ssä ensiksi projektinhoitajana, sitten projektipäällikkönä ja viimeisimpänä talotekniikkapäällikkönä. Vuosina 2010 – 2014 hän työskenteli EMC talotekniikka Oy:ssä sähkön toimialajohtajana. Projekteja hän on vetänyt laidasta laitaan esim. voimalaitoksista isoihin kauppoihin, toimistoista lentoasemiin jne. Joni on koulutukseltaan sähkö- ja LVI-insinööri.

Lue lisää...